top of page

Boeken

Momentje

Een momentje voor jezelf

Een momentje voor jezelf is een bundel gevuld met wijsheden en gezegdes echt van deze tijd. Een handzaam spiritueel boekje met nodige inspiratie.

 

Leuk om te geven maar ook om te krijgen!

Meer informatie & kopen

De avonturen van Saartje & Snoezy

Het vrolijke meisje Saartje groeit alleen op bij haar mama. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, vindt ze het niet zo leuk dat ze thuis alleen is. Daarom wil ze heel graag een hondje. Ze heeft er alles voor over om haar droom uit te laten komen. Gaat het haar lukken?

Meer informatie & kopen
Hoofd

Van je hoofd naar je hart

Van je hoofd naar je hart bevat gedichten en spreuken met nodige diepgang die gebaseerd zijn op het leven. Iedereen kan deze gedichten en spreuken op hun eigen manier betrekken op het leven.

Meer informatie & kopen
Ontpopping

De ontpopping

Meer informatie & kopen

Als klein meisje hoopte Veroniek op te groeien in een gezin waar ze beschermd en liefdevol zou worden grootgebracht. Brutus, de vader van Veroniek, deed zich voor als de perfecte, zorgzame en beschermende man die alles voor zijn dochter deed. Hij blijkt uiteindelijk haar grootste vijand te zijn...

Een steuntje in de rug

Meer informatie & kopen

Met pen en papier is alles begonnen. Daarmee heb ik veel in het leven overwonnen. Doordat het schrijven is gebleven. Heeft het leven mij deze inspiratie gegeven. Deze bundel is ontstaan door wat er in mijn leven passeert. Daarop is Een steuntje in de rug gebaseerd. Er bestaat voor mij niets mooiers dan met mijn werk anderen te kunnen inspireren en verder te helpen waar kan.

bottom of page